FİLTRE EDİLMEMİŞTİR
YENİ SEZON ...2021 yılına aittir. Sizlere bu lezzetli yağı soğuk sıkım olarak hazırladık. Çok lezzetli olduğu için alışkanlık yaratabilir.
Asitlik Oranı: En Çok % 0,7 Taş Baskı yumuşak ve kendine özgü hoş kokulu bir tada sahiptir bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden,
Edremit Avcılar, Çamlıbel, Narlı, Babakale ,Ayvalık, bölgesinin sızma zeytinyağına en elverişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 25-30 °C'de "Geleneksel Taş Baskı Soğuk
Sıkım" yöntemiyle işlenmesi ile elde edilir. Zeytinler, en doğal haliyle Taş Değirmenlerde ezilerek hamur haline getirilir ve preslerde sıkılarak saf zeytinyağı ayrıştırılır. Soğuk sıkım
olması vitamin ve mineral kaybı yaşanmamasını sağlar. Kahvaltı, sos, soğuk mezeleriniz dahil, zeytinyağlı yapacağınız bütün yemeklerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz
lezzetli bir zeytinyağıdır. Kahvaltıda doğal kekik ve çeşitli baharatlarla birlikte mükemmel bir lezzet oluşturur. Zeytinyağının hoş kokusunu tadını ve yumuşaklığını hissetmek
isteyen müşterilerimiz için özenle ambalajlanmıştır. 5 °C'nin altında donması ve çözüldüğünde kalitesinin bozulmaması bu zeytinyağının katkı maddesi içermediğinin en önemli
ispatıdır