Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı Özelliği
DİKKAT BAĞIMLILIK YARATIR
ÜRETİM TARİHİ EKİM 2023
TAVSİYE EDİLEN SON KULLANMA TARİHİ EKİM 2025
- Asitlik Oranı: En Çok % 0,8
- Kendine has aromatik bir tada sahip bu ürün; Ekim - Kasım aylarında hasat döneminin yeşil tanelerinden ve al yanak renge yaklaşan tanelerinden, Edremit Körfezinin yamaç bölgelerinde yetisen zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 26-30 °C'de "modern üretim" yöntemiyle işlenmesi ile elde edilir.
- Damakta bıraktığı hoş tattan dolayı sos ve salatalarda kullanılması önerilir.
- Ağırlıklı olarak yeşil zeytinden sıkıldığı için, yeşil zeytin meyvesinin aromasını içeren bir yapısı vardır.
- Filtre edildiği için kahvaltı, sos, soğuk mezeleriniz dahil, zeytinyağlı yapacağınız bütün yemeklerinizde, tatlılarınızda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz lezzetli bir zeytinyağıdır.
- Aynı zamanda kızartmalarınızda da kullanabileceğiniz bir üründür.
- 5 °C'nin altında donması ve çözüldüğünde kalitesinin bozulmaması bu zeytinyağının katkı maddesi içermediğinin en önemli ispatıdır.